Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


                          ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
     Είναι βαριά κουβέντα να αποκαλείς την κυβέρνηση της πατρίδας σου ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ. Θλίβομαι πρώτος εγώ που το λέω, έχω χρέος όμως πρώτα στον εαυτό μου και στην αξιοπρέπειά μου, έπειτα έναντι του Ελληνικού Λαού που καταδυναστεύεται από την δικτατορία της κληρονομικής δημοκρατίας δηλαδή της φαυλοκρατίας.
       Από αρχαιοτάτων χρόνων οι Πέρσες ζητούσαν από την Ελλάδα «Γην και ύδωρ», μα η απάντηση ήταν  πάντοτε «μολών λαβέ» και ήρθαν να τα πάρουν και τους σπάσαμε επανειλειμένα τα μούτρα.                 

    Σήμερα χωρίς πόλεμο η κυβέρνηση υπέγραψε προδοτικό σύμφωνο με το οποίο εκχωρεί την εθνική κυριαρχία σε τοκογλύφους. Τα αναλύουν έγκριτοι συνταγματολόγοι καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων στις τηλεοράσεις δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο θέμα καθότι άσχετος. Αποδέχομαι όμως την γνώμη των ειδικών (ειδήμονες μαθαίναμε τόσα χρόνια τώρα θα τους ξεμάθομε;) και επικαλούμαι τις μαρτυρίες τους.
    Σήμερα οι τοκογλύφοι με παρότρυνση της γερμανίας αξιώνουν την ολική εξόφληση του δημόσιου χρέους και επειδή αδυνατούμε να το πληρώσομε μας πιέζουν να μας δώσουν άλλο δάνειο για να το αποπληρώσομε αλλά με την υποχρέωση να μας υποθηκεύσουν τον δημόσιο πλούτο και να τους δώσομε το δικαίωμα να πουλάει δική τους εταιρεία ότι και όσο κρίνει την κάθε δημόσια περιουσία. Αυτός είναι ο ένας όρος, ο άλλος είναι να μην έχομε το δικαίωμα να απαιτούμε το αναγκαστικό δάνειο που μας πήραν κατά την πρώτη γερμανική κατοχή, αλλά και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το σύνολο των Ελληνικών απαιτήσεων ανέρχεται στα 170 δισεκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό από μόνο του λύνει το πρόβλημα των χρεών μας. Η κυβέρνηση όμως υπέγραψε πως παραιτείται.
   Άλλη προδοσία, υπέγραψε πως οι τυχόν διαφορές μας με την ΤΡΟΙΚΑ θα εκδικασθούν με το Εγγλέζικο δίκαιο. Δηλαδή η κυβέρνησή μας απαξίωσε το Ελληνικό Δίκαιο και την Ελληνική Δικαιοσύνη.
   Άλλη προδοσία, τα Ελληνικά Δικαστήρια επιδίκασαν πολεμικές επανορθώσεις σε βάρος της γερμανίας για τις σφαγές και τις καταστροφές στο Δίστομο, ο νόμος όμως επιβάλει για να γίνει εκτελεστή η τελεσίδικη απόφαση να υπογραφεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Υπουργός όμως δεν υπογράφει την τελεσίδικη απόφαση. Το Δίστομο δεν το έβαλε κάτω. Κίνησε αγωγή εναντίον της γερμανίας στα Ιταλικά δικαστήρια και κέρδισε την αγωγή, που είναι άμεσα εκτελεστή.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην τριπλή κατοχή της πατρίδας μας ήταν και η Ιταλία, μάλιστα πρώτη η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο. Το Δίστομο βρήκε δικαίωση από τους Ιταλούς, δηλαδή τους εχθρούς, γιατί ο Υπουργός της Δικαιοσύνης δεν υπογράφει την τελεσίδικη Ελληνική απόφαση. Μήπως αυτο είναι πατριωτική πράξη;
   Άλλη προδοσία, κατά την γερμανική κατοχή κλάπηκαν οι αρχαιολογικοί μας θησαυροί και είναι καταγεγραμμένοι σε καταλόγους κανονικά, δεν είναι δηλαδή κουβέντα του αέρα. Γιατί δεν ζητά η κυβέρνηση την άμεση επιστροφή τους; Εδώ αυτοί θέλουν την αποπληρωμή των χρεών μας εδώ και τώρα άμεσα και μας βάζουν τη θηλιά στον λαιμό όπως και στην πρώτη γερμανική κατοχή. Γιατί η κυβέρνηση δεν τα βάζει όλα κάτω για συζήτηση; Θα μας πει ότι έχουν αυτοί το πάνω χέρι; Ωραία, μπορούμε να το αλλάξομε με πολύ άνεση αλλά θέλει αρετή και τόλμη και ανθρώπους με καθαρά χέρια, αλάδωτα, πεντακάθαρα.
     Είναι πολύ απλό. Ούτως ή άλλως μας οδηγούν σε χρεοκοπία σε καιρό που θα επιλέξουν αυτοί, αφού θα έχουν αρπάξει τα πετρέλαια, το υγραέριο και τον χρυσό της πατρίδας μας.  
   Τι μπορεί να κάνει η κυβέρνηση; Ιδού τι μπορεί: Μπορεί να εθνικοποιήσει όλες τις Ελληνικές τράπεζες και να απειλήσει μόνο στάση πληρωμών, να μην το κάνει, να απειλήσει μόνο.
   Ακαριαία η κυβέρνηση παίρνει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις διότι:  Αν πραγματοποιήσει την απειλή της  πέφτει αμέσως στο μισό η νομισματική αξία του ευρώ, φαλιρίζουν οι τράπεζες της Ευρώπης και ξεκινά το ντόμινο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή χρεοκοπούν και τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη και μάλιστα γίνονται αυτοί φτωχότεροι από εμάς γιατί αυτοί χρωστούν περισσότερα. Το ντόμινο θα περάσει τον Ατλαντικό και θα φαλιρίσουν όλες οι Αμερικάνικες τράπεζες. Να φτάσει το κακό στον τόπο του εγκλήματος, γιατί η νομισματική κρίση από την Αμερική ξεκίνησε.
    Έτσι και μόνο με την απειλή πως θα προκαλέσει την χρεοκοπία ολόκληρης της Ευρώπης και της Αμερικής η Ελλάδα αποκτά το πάνω χέρι. Θα υποχρεωθούν να διαγράψουν το καταχρηστικό και τοκογλυφικό χρέος της Πατρίδας μας, οπότε θα πληρώσομε το πραγματικό χρέος γιατί ο Ελληνικός Λαός είναι υπερήφανος και δεν κάνει μπαταξιλίκια. Δεν δέχεται όμως να ταπεινώνεται εξ αιτίας μιας ανίκανης ή προδοτικής κυβέρνησης.
     Επειδή η κυβέρνηση όπως φαίνεται έχει αποφασίσει το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της πατρίδας, η ελπίδα μας είναι στις πλατείες και στον ΚΑΝΕΝΑ του 70% των δημοσκοπήσεων, που δεν θα αργήσει να `ρθει. Ο Λαός όταν ξυπνήσει κάνει θαύματα και ήρθε η ώρα του.
                   στέλιοσκωστήσπυριδάκης

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζω ορθογραφία και ότι η γερμανία γράφεται με κεφαλαίο γράμμα. Δεν το διορθώνω όμως που διαμαρτύρεται το κομπιούτερ και κοκκινίζει τη λέξη γερμανία δείχνει έτσι πόσο αιμοσταγής είναι
    στέλιοσκωστήσπυριδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή