Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

                                                   ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
   Αυτός ο τόπος έχει υποφέρει πολύ από τον φασισμό και τον ναζισμό. Φασίστες ιταλοί, ναζιστές γερμανοί ήρθαν εδώ και εγκλημάτισαν. Δεν άφησαν έγκλημα του ποινικού νόμου που δεν το έκαμαν. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και  στους βούλγαρους φασιστοναζιστές στην βόρεια Ελλάδα. Τους γνωρίζομε από πρώτο χέρι εμείς που ήμασταν μικρά παιδιά τότε. Σε ηλικία (7) εφτά ετών κλείστικα σε στρατόπεδο αναγκαστικής εργασίας στον Λαβύρινθο αναπληρώνοντας τον πατέρα μου ήταν σε αποστολή στο βουνό. Ότι βαρβαρότητα κατέβαζε το άρρωστο κεφάλι τους το εφάρμοζαν επάνω μας αδιάκριτα, γιατί απλούστατα δεν ήμασταν ούτε ιταλοί, ούτε γερμανοί, ούτε και βούλγαροι. Δηλαδή ήταν υπό διωγμό η ράτσα των Ελλήνων επειδή και διότι ήταν Έλληνες. 
   Σήμερα οι γερμανοτσολιάδες, που νομίζουν πως είναι κυβέρνηση, κατά διαταγή των αφεντικών τους των γερμανών θέλουν να ψηφίσουν ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. Ο νόμος αυτός δεν ωφελεί τους Έλληνες. Στρέφεται εναντίον των Ελλήνων διότι. Οι έλληνες είναι φιλόξενος Λαός. Ποιος άλλος Λαός στον κόσμο έχει ΘΕΟ για τους ξένους; Ουδείς. Το δε (πας μη Έλλην βάρβαρος) αφορά τον πολιτισμό και μόνο. Μόνο οι ανθέλληνες αποδίδουν άλλη διαφορετική ερμηνεία της αρχαίας ρήσης.  
   Οι γερμανοί έχουν αποχρώντες λόγους που θέλουν τον αντιρατσιστικό νόμο και αυτός είναι που πολύ σύντομα σκοπεύουν να φέρουν γερμανικό στρατό, ο οποίος θα εφαρμόζει τον αντιρατσιστικό νόμο και θα γεμίζει φυλακές ή θα σταίνει στον τοίχο όπως και στην πρώτη γερμανική κατοχή. Θωρακίζουν δηλαδή την άφιξη του γερμανικού στρατού που θα φέρουν οι γερμανοτσολιάδες, γιατί γνωρίζουν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή και πολύ σύντομα το καζάνι θα εκραγεί. Άλλος ένας λόγος είναι που μεθοδεύουν να μας πάρουν τα σπίτια μας και ότι θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση εκ μέρους των Ελλήνων ατομική είτε ομαδική ή και επαναστατική. Η προδοτική ψευτοκυβέρνηση του Φον  Σαμαρά κάνει ότι και ο Ιωάννης Ράλης στην πρώτη γερμανική κατοχή που ίδρυσε τα τάγματα ασφαλείας. Τα τάγματα αυτά δρούσαν εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των γερμανών. Ιδού τι έγραφαν σε ένα πολεμικό ανακοινωθέν τους: Απώλειαι ημετέρων εις γερμανός.  Αντιλαμβάνεται ο καθείς τι ρόλο θα παίξει ο αντιτρομοκρατικός νόμος. Η ψευτοδικαιολογία πως τον κάνουν για να στριμώξουν την Χρυσή Αυγή δεν στέκει. Οι έλληνες (ένα μέρος) στην αγανάκτησή τους για τα δεινά που τους επιφύλαξαν  οι προδότες πολιτικοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή και δεν ασπάζονται τον ναζισμό. Αν θέλουν να απαλλαγούν από την Χρυσή Αυγή ας σταματήσουν να προδίδουν. Το να αγαπάμε την πατρίδα μας δεν είναι ούτε ανήθικο, ούτε παράνομο απεναντίας είμαστε υποχρεωμένοι, πράμα που οι γερμανοτσολιάδες δεν το ξέρουν. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ γιατί το θέλουν οι Έλληνες.-  στέλιοσκωστήσπυριδάκης                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου