Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

  ΓΕΡΜΑΝΟΙ
   Έλληνες,

                  Πέρασε ο τελευταίος αιώνας της δεύτερης χιλιετίας με τους δυο Παγκόσμιους πόλεμους, που δυστυχώς εμείς το ξανθό γένος της Αρίας φυλής ξεκινήσαμε και δεν μπορέσαμε να σας επιβληθούμε. Όμως έχουν γνώση πλέον οι φύλακες και το τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Βεβαίως είμαστε αντίθετοι με τον Χίτλερ, διότι δεν κατόρθωσε να επιβληθεί στους μή Αρίους και να τους τοποθετήσει στην θέση του υποζυγίου όντος. Όμως ο σκοπός υπήρξε και υπάρχει. Εμείς σήμερα οι Άριοι θα πραγματοποιήσομε όλα όσα προβλέπει το πρόγραμμά μας έστω και με καθυστέρηση ενός αιώνα. Τι νομίσατε θα οργανόσομε στρατιωτικά σώματα να σας επιτεθούμε και να σας δόσομε και το δικαίωμα της άμυνας; Δεν σφάξανε! Εμείς  γνωρίζομε κι ένα ρητό των αρχαίων Ελλήνων που έλεγε δια του Μαντείου των Δελφών πως τον πόλεμο θα τον κερδίσει όποιος έχει χρυσά όπλα. Τέτοια όπλα ανόητοι δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο ο χρυσός. Με τον χρυσό θα κάνομε την δουλειά μας κι αλλίμονό του που θα μας αντισταθεί. Όχι,όχι δεν θα τον βγάλομε σαπούνι. Θα τον οδηγήσομε στην αυτοκτονία. Μόνος του θα σκοτωθεί να μην έχουν να λένε οι μετέπειτα ψευδολογήματα πως τάχα κάναμε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όσο χρυσό δεν σας πήραμε με τον πόλεμο σας τον παίρνομε τώρα με τα ενεχυροδανειστήρια. Όση γη δεν μπορέσαμε να σας πάρομε θα τα πάρομε με νόμους που σας βάζομε και ψηφίζετε εσείς οι ίδιοι, δηλαδή οι συνεργάτες μας. Και σταματήστε να τους βρίζετε, να τους λέτε προδότες και γερμανοτσολιάδες. Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν για λογαριασμό μας κι εμείς τους δίδομε ποσοστά. Αυτά που εσείς λέτε μίζες και δεν ξέρω  τι άλλο. Να είστε και ευγνώμονες, διότι σας αφήσαμε να νομίζετε πως έχετε κυβέρνηση, δηλαδή Πρωθυπουργό, Υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και άλλα παρεμφερεί μίσθανα όργανα. Να το χρωστάτε στην μεγαλοψυχία μας και ιδιαιτέρως στον Πρωθυπουργό σας Εξοχότατο Φον Ραηχενμπάχ, που σας κάνει και την παραχώρηση, να σκεφτεί αν θα πρέπει να συζητήσει την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Οι προβλέψεις πάνω στο θέμα αυτό είναι επί μάλλον και μάλλον θετικές μιας και τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι γερμανικών συμφερόντων.  Αν τα γερμανικά συμφέροντα είναι υπέρ της μείωσης, σίγουρα θα γίνει.
   Λοιπόν κορόϊδα Ελληνάκια κάτσετε καλά, κάνετε μόκο γιατί τους έχω στην πρίζα για να ψηφίσουν και τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ και θα σας κόψω τον..... καταλαβαίνετε τώρα. Δεν μπορείτε να είστε εναντίον των γερμανών και των συμφερόντων τους διότι ο νέος ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ νόμος όποιον χαρακτηρίσει ρατσιστή θα τον θεωρεί προδότη και θα τιμωρείται με ποινές της εσχάτης προδοσίας.
 Λίγη υπομονή θα κάνετε μέχρι να τον μεταφράσουν στα Ελληνικά και αμέσως θα τους βάλομε να τον ψηφίσουν οι δικοί μας άνθρωποι. Και ψιτ, μην ξανακούσω για κατοχικά δάνεια και πολεμικές αποζημειώσεις. Προσέξτε, γιατί θα σας την κάνομε χωρίς την βαζελίνη. Η βαζελίνη θα χρησιμοποιείται εάν και εφόσον αρέσει σε μας.  Αδιαφορούμε για τις προτιμήσεις σας. Και για να τελειώνομε, ούτε στρατόπεδα συγκεντρώσεως θα ιδρύσομε. Το στρατόπεδο θα είναι ένα ενιαίο, δηλάδή όλη η Ελλάδα. Όσοι μπορέσουν και δραπετεύσουν στο εξωτερικό μέχρι να απαγορέψομε την μετανάστευση των Ελλήνων την βγάλανε. Οι υπόλοιποι να βγάλουν τον σκασμό.
   Κορόϊδα, ε κορόϊδα σας την φέραμε, σας βρίκαμε στον ύπνο κι ως που να ξυπνήσετε εμείς θα σας έχομε δέσει χεροπόδαρα. Και που φωνάζετε τι βγαίνει; Κι ο Καραγκιόζης κλαίει και φωνάζει όταν τον δέρνει ο Βελιγκέκας μα το ξύλο το τρώει. Αν μπορούσε όμως να του ανταποδίδει τα χτυπήματα, μια σου και μια μου, το ξύλο θα σταματούσε.
   Αυτά είχα προς το παρόν να σας πω κορόϊδα και λογαριασμό δεν δίδω σε κανένα. Αν, όταν, όπως, εφόσον και οπόταν αποφασίσω θα σας απευθύνω τον λόγο. Μέχρι τότε τα κεφάλια μέσα, βουλωμένα τα αυτιά και κλειστό το στόμα.
   Θέλω υπογράφω, θέλω δεν υπογράφω, αλλά για να μην νομίσετε πως θα μπορούσα να σας φοβηθώ.....
και ο νοών νοείτω στέλιοσκωστήσπυριδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου